Confidenţialitate

Jaf la Ocolul Silvic Vișeu de Sus. Hoții au spart un seif din casierie și au furat 120.000 de lei | AUDIO

Polițiștii maramureșeni au demarat o anchetă la Ocolul Silvic Vișeu de Sus, de unde au fost sustrași cei 120.000 de lei.

Fapta s-a petrecut în urmă cu 3 zile iar cei care au spart seiful din casieria instituției purtau cagule. Banii urmau să fie folosiți pentru plata muncitorilor zilieri care efectuau lucrări de împădurire pe Valea Vaserului, după cum a declarat pentru Europa FM directorul Direcției Silvice Maramures, Daniel Paicu:

„Banii erau pentru plata muncitorilor sezonieri care lucrau l lucrări de împăduriri în cadrul Ocolului Silvic Vișeu pe valea Vaserului.”

Cum au reușit hoții să sustragă o sumă atât de mare de bani și, mai ales, cine sunt persoanele care știau de existența acestora în seif, rămâne să se stabilească în urma cercetărilor efectuate acum de polițiști.

Cert este ca Ocolul Silvic Vișeu de Sus este dotat cu camere de supraveghere dar și cu sistem de alarmă, neavând însă și paza asigurată .

Aflat vineri dimineață la Eforie Sud, unde a inaugurat începerea lucrărilor de lărgire a plajei din stațiune, ministrul Mediului Tánczos Barna nu a vrut să comenteze furtul de la ocolul silvic de la Vișeu de Sus:

„Nu pot să comentez, ancheta în sine este în desfășurare. Sper să se găsească persoanele vinovate și să fie trase la răspundere.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Mica Șvab