Confidenţialitate

Jaf la o bancă din Arad: Banii furați, aruncați la o ghenă de gunoi. Pistolul era de jucărie

Autorul jafului de la sucursala unei bănci BCR din Arad a aruncat banii furați la o ghenă de gunoi, aflată în apropierea băncii. E vorba de 86.000 de lei, bani care au fost găsiți de polițiști la scurt timp după jaf.

În plus, oamenii legii au găsit în același loc și pistolul cu care bărbatul mascat i-a amenințat pe angajații băncii, dar și  o pereche de mănuși și o cagulă.

Pistolul era de jucărie.

Potrivit Poliției Arad, banii erau într-un rucsac. Polițiștii încă îl caută pe autorul jafului.

“La mai puţin de 200 de metri de unitatea bancară în care a fost sesizată tâlhăria, a fost depistat un ruscac în care se afla suma de 86.000 lei, o pereche de mănuşi, o cagulă precum şi pistolul, care s-a dovedit a fi de jucărie. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a-l depista, în cel mai scurt timp, pe cel bănuit de comiterea faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Pîrvuelscu, citată de Mediafax.

Vă reamintim, o sucursală BCR din cartierul Micălaca a fost jefuită, joi, de un bărbat înarmat cu un pistol și care purta o cagulă pe față.

Bărbatul mascat cu o cagulă pe faţă a intrat în sediul băncii şi i-a ameninţat pe angajaţi cu ceea ce părea a fi un pistol, cerându-le banii. Atacatorul a reuşit să ia o parte din bani şi a fugit printre blocurile din zonă.În acel moment, în bancă se afla doar un client, un bărbat, care spune că a fost şi el ameninţat şi nu a reuşit să imobilizeze atacatorul.