Confidenţialitate

Jaf armat la o sucursală Raiffeisen din Bistrița: Suspectul a reușit să fugă cu 19.000 de lei

 

Suma care a fost furată din casieria băncii din Bistriţa, în urma jafului armat care a avut loc marţi, ajunge, conform datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, la aproximativ 19.000 de lei.

Este vorba de o sumă de aproximativ 19.000 de lei care a fost furată. Polițiștii bistrițeni continuă cercetările în acest caz, în colaborare cu polițiștii din județele învecinate” a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, ag princ. Alexandra Veresezan.

Directorul sucursalei bancare unde s-a petrecut jaful, Manuela Vlașin, a declarat că suma de bani furată din casierie este una nesemnificativă.

S-a respectat protocolul în totalitate și nu s-a ajuns la seiful băncii. În momentul în care persoana respectivă a intrat în sediul băncii, în incinta acesteia, se aflau mai mulți clienți și personalul bancar. S-a respectat protocolul impus astfel de situații așa că pagubele au fost minore. Suma de bani furată este nesemnificativă. În urma incidentului nimeni dintre clienții băncii sau angajații acesteia nu au fost răniți“, a declarat presei directorul sucursalei bancare jefuite marţi dimineață de un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Sute de polițiști din Bistrița-Năsăud și din județele limitrofe, Cluj, Mureș și Suceava, îl caută pe bărbatul care a pătruns marţi dimineață în incinta unei bănci din Bistrița de unde, sub amenințarea armei, a sustras suma de bani.

Oamenii legii au organizat filtre pe toate drumurile din Bistrița, dar şi pe cele situate la ieșirile din județ.