ISIS a ars de vii doi soldați turci

Gruparea teroristă Statul Islamic difuzează un nou videoclip care șochează o lume întreagă. Jihadiștii au filmat momentul în care ard de vii doi soldați turci, transmite France Presse.

Se crede că ar fi vorba despre doi militari aflați în misiune despre care armata turcă anunța luna trecută că nu reușește să ia legătura cu ei.

 

Imaginile odioase prezintă doi bărbați îmbrăcați în uniformă, închiși într-o cușcă. Aceștia sunt scoși de jihadiști, legați, iar mai apoi arși de vii.

Un anunț al armatei turce din 29 noiembrie sublinia faptul că s-a pierdut contactul cu doi militari aflați în misiune împotriva ISIS, în nordul statului sirian.

În aceeași zi, agenția de știri a organizației teroriste anunța că gruparea a capturat doi soldați într-un sat din zona rurală apropiată orașului Alep.

Autoritățile turce nu au făcut deocamdată niciun comentariu cu privire la noua înregistrare publicată de ISIS.

Potrivit news.ro, doar în ultima săptămână 16 militari turci au fost uciși în al-Bab, oraș situat în nordul Siriei. Este cea mai mare pierdere înregistrată de forțele turce de când a început lupta împotriva ISIS.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS