Confidenţialitate

Își donează ziua de naștere pentru a schimba în bine lumea. La mulți ani, Ioana! – VIDEO

În aceste zile, Ioana Bogdan și-a sărbătorit ziua de naștere. Doar că la aniversare și-a rugat prietenii și colegii de la serviciu ca în loc de flori și cadouri să ajute o fetiță să învingă o boală cruntă cu care se luptă încă de la naștere.

”De ce vreau ca Iris să fie surpriza de ziua mea? Pentru că Iris este acel copil duracell, cu o poftă de viață de neclintit nici de boală, nici de tratament. Nu are astâmpăr, nu stă locului, și de ce ar face-o?! Doar are multe de trăit. Deși a făcut 3 operații și peste 12 luni de chimioterapie și încă o intervenție (radiochirurgie stereotactică) pentru a arde cele 12 metastaze cerebrale, Iris are multe de trait, iar eu pariez pe energia și cheful ei de viață.

Eu am tot ce îmi trebuie, pentru că lucrurile materiale pe care le-aș primi cadou ar fi o bucurie de scurtă durată. Pentru că florile se ofilesc si hainele se strică.

Așa că drag prieten, te rog să lași aici acei 20 lei sau 50 lei pe care voiai să îi cheltui pe cadou. Iris se va bucura, iar Mihai și Irina (părinții ei) au mai mare nevoie de acești bănuți decât mine. Îi vor folosi pentru a acoperi parte din costurile unui test genetic care le va îndrepta următorii pași spre calea cancer-free”, explică Ioana Bogdan.

Donațiile se pot face în continuare pentru Iris la adresa http://envision.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=5882

În luna mai, luna în care Europa FM împlinește 18 ani pe aceeași frecvență cu tine, căutăm să descoperim oamenii aparent obișnuiți care se transformă în eroi pentru semenii lor printr-o decizie simplă – își donează ziua de naștere în beneficiul unor cazuri sociale sau organizații neguvenrmantale, încurajând prietenii și pe cei care vor să ajute să contribuie cu banii pe care i-ar fi cheltuit pe cadouri pentru a suține persoane și cazuri deosebite.

Cu ajutorul platformei Galantom.ro, oricine poate alege să-și doneze ziua de naștere, să seteze o sumă pe care își propune să o strângă din donații și mai ales cauza spre care banii să fie direcționați.