Confidenţialitate

IRIS vine în Clubul de Weekend

Vineri, de la ora 19:00, petrecem o seară specială alături de legendara trupă rock IRIS. Îi ascultăm unplugged la Europa FM și stăm de vorbă, ca între prieteni, timp de o oră live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Întrebările voastre primite fie drept comentarii în transmisiunea live de pe pagina de Facebook Europa FM, fie prin WhatsApp la 0728.111.222 își vor primi răspunsul direct de la IRIS.

În plus, până vineri seara puteți vota exclusiv pe europafm.ro care dintre piesele de pe noul album ”Lumea toată e un circ” vă place cel mai tare.

Prin tragere la sorți, vineri sera, Toader Păun va oferi alături de membrii trupei IRIS un album ”Lumea toată e un circ” cu autografe unuia dintre participanții la acest sondaj online.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primul concert din 2019 al trupei IRIS are loc pe 8 februarie în Bucuresti, în club Quantic. Concertul se numește „Lumea toata e un circ”, titlul show-ului fiind inspirat de albumul cu același nume, lansat în octombrie 2018. Această nouă producție este o reinventare a trupei în componența actuală și oferă un nou suflu muzical ce se îmbină perfect cu acordurile clasice marca IRIS, totul pentru a inspira noua generație a publicului rock dar și fanii susținători de-o viață ai formației.

IRIS îi are acum în componență pe Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Vineri, de la ora 19:00, Clubul de Weekend este cu Toader Păun și IRIS!

Înregistrarea discuțiilor cu Iris în Clubul de Weekend: