Câștigă noul album IRIS – ”Lumea toată e un circ”, cu autografele membrilor trupei

Albumul IRIS – ”Lumea toată e un circ” conține 14 piese noi înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Compoziția aparține membrilor trupei IRIS, iar versurile acestora sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

În Clubul de Weekend, la Europa FM, stăm de vorbă cu IRIS, descoperim piesele în versiune unplugged și căutăm să aflam care este piesa preferată a ascultătorilor Europa FM de pe noul album, ”Lumea toată e un circ”.

Până vineri, la ora 20:00, puteți vota exclusiv pe europafm.ro care dintre piesele de pe noul album ”Lumea toată e un circ” vă place cel mai tare. Prin tragere la sorți, vineri sera, Toader Păun va oferi alături de membrii trupei IRIS un album ”Lumea toată e un circ” cu autografe unuia dintre cei care a participat la acest sondaj online.

Primul concert din 2019 al trupei IRIS are loc pe 8 februarie în Bucuresti, în club Quantic. Concertul se numește „Lumea toata e un circ”, titlul show-ului fiind inspirat de albumul cu același nume, lansat în octombrie 2018. Această nouă producție este o reinventare a trupei în componența actuală și oferă un nou suflu muzical ce se îmbină perfect cu acordurile clasice marca IRIS, totul pentru a inspira noua generație a publicului rock dar și fanii susținători de-o viață ai formației. IRIS îi are acum în componență pe Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Concurs castigat de IRINA COSTINESCU, IASI

Care e piesa preferată de pe noul album „Lumea toată e un circ”?
1. IRIS - „Lumea toată e un circ”
2. IRIS - „Noapte nebună”
3. IRIS - „Vrem timpul înapoi”
4. IRIS - „Poveste fără sfârșit”
5. IRIS - „Tu ai puterea”
6. IRIS - „Fata Morgana”
7. IRIS - „Voi sunteți Iris”
8. IRIS - „Poți spune orice”
9. IRIS - „Om de tinichea”
10. IRIS - „Noaptea” (bonus track)
11. IRIS - „Marginalizat”
12. IRIS - „Călători în trenul fără naș” (voce Bogdan Stanoevici)
13. IRIS - „Amintiri de clovn”
14. IRIS - „Căruța cu paiațe”
15. IRIS - „Când ai o șansă”
16. IRIS - „Cercul vieții”