Confidenţialitate

Irina Rimes lansează trilogia #IubiriSecrete – VIDEO

Cântăreaţa Irina Rimes lansează trilogia  #IubiriSecrete, despre povestea unei femei căsătorite, ce dezvoltă o pasiune pentru un alt bărbat mai tânăr, care împărtăşeşte aceleaşi sentimente. Totuşi, cei doi realizează că relaţia este imposibilă.

“Trilogia a apărut odată cu anumite schimbari din viaţa mea.

#IubiriSecrete este o poveste secretă de dragoste în trei faze, o poveste pe care am visat-o şi am întins-o pe hârtie, trecănd fiecare cuvinţel prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea şi este povestea întregului album pe care urmează să-l scot”, explică Irina Rimes.

“Prima piesă,  Iubirea Noastră Mută, transmite starea celui îndrăgostit, care se lasă pradă emoţiilor şi trebuie să ţină greutatea unui secret. Este un dialog imaginar între doi iubiţi ce parcă joacă un joc interzis. Relaţia lor tacită îi consumă pe amândoi şi fiecare simte în felul lui ce gust are fructul interzis.

 Da ce tu continuă povestea imaginară a iubitei care pare puternică în exterior, însă in interior simte o avalanşă de emoţii. Obiectul atracţiei devine ca un drog, ea este depedendentă de el, iar în el reprezintă opusul. Imaginaţia ei întreţine visul despre iubit.

Iar în Haina Ta, suntem purtaţi într-o lume în care timpul curge altfel, unde se creează o linişte confortabilă care transmite atât de multe. Iubita devine totuna cu el, dorinţele ei sunt transfomate în mod constant sub privirea lui tăcută. Sfârşitul piesei arată că totul a fost doar în mintea ei, iar cei doi îndrăgostiţi sunt metafora prezentului”, a mai spus Irina Rimes.

Pentru trilogia #IubiriSecrete, Irina Rimes a lucrat cu Lu-K Beats, Alex Cotoi şi Zagga, Andi Banica, Raluka, George şi Sidonia Toader, alături de Dj Sava. 

Întreaga poveste este exprimată prin trei videoclipuri, regizate de Khaled Mokhtar.