Ionuț Negoiță a renunțat la Dinamo

Principalul finanțator al FC DinamoIonuț Negoiță și-a anunțat oficial retragerea de la gruparea din Ștefan cel Mare.

Omul de afaceri bucureștean a declarat la “Digi Sport” că hotărârea lui este ireversibilă, iar echipa are bugetul asigurat până la finalul acestui sezon.

El a spus că a făcut o mare greșeală preluând clubul cu datorii foarte mari, dar după 5 ani nu se consideră înfrânt, deși sub patronatul lui nu a câștigat niciun titlu de campion.

Negoiță adaugă și că pentru a renunța la acțiunile sale, cere o sumă modică, de doar câteva milioane de euro, lăsând cumpărătorului o formație cu bază materială solidă.

Ionuț Negoiță speră și că Dinamo, care reprezintă un brand cu tradiție mare în fotbalul românesc, să își găsească repede un investitor serios, dând exemplul lui CFR Cluj, care s-a menținut în top peste un deceniu, datorită seriozității și strategiilor realiste.

Amintim, de la Dinamo va pleca în iarnă și directorul sportiv Ionel Dănciulescu, acesta anunțând săptămâna trecută că intenționează să ia o pauză de la tot ceea ce înseamnă fotbal.

Despre situația de la Dinamo va vorbi în această seară la “Europa FM” și fostul atacant al “alb-roșilor” și al echipei naționale – Ciprian Marica, invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia de la ora 21:00 în emisiunea Tribuna Zero.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS