Confidenţialitate

Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo

Veste neașteptată la Dinamo – directorul sportiv Ionel Dănciulescu a anunțat că vrea să plece de la echipă.

Oficialul “alb-roșilor” a declarat la Digi Sport că a decis ca din iarnă să se retragă o perioadă din fotbal. El spune că deja și-a anunțat familia și prietenii apropiați despre această hotărâre, dar motivele nu vrea să le dezvăluie.

Dănciulescu a anunțat și că patronul Ionuț Negoiță vrea la rândul lui să renunțe cât mai repede la gruparea din Ștefan cel Mare, fiind dispus să vândă pachetul majoritar de acțiuni pentru o sumă foarte mică: două milioane de euro, adică nici 15% din cât a investit până în prezent.

Principalul motiv ar fi faptul că nu va mai putea să susțină financiar clubul de unul singur, însă este dezamăgit și de evoluția slabă a echipei, care a culminat cu o abatere disciplinară a unor tineri jucători.

Steliano Filip, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Sergiu Hanca și Valentin Costache au băut până dimineață într-un club, chiar înaintea meciului de Cupa României cu Aerostar Bacău, care s-a jucat la Piatra Neamț.

Mijlocașul Valentin Costache, în vârstă de 19 ani, deja a ajuns la un acord cu CFR Cluj și în iarnă va pleca la clubul ardelean, care va plăti pentru el 700.000 de euro și 10% dintr-un viitor transfer.