Ioana Ignat și Edward Sanda deschid cea de-a doua seară Europa FM Live pe Plajă 2019 – VIDEO LIVE

Ioana Ignat și Edward Sanda deschid cea de-a doua seară Europa FM Live pe Plajă 2019, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre.

Vineri, 9 august, la Europa FM Live pe Plajă 2019 urcă pe scenă Voltaj, Ioana Ignat, Alina Eremia, The Motans, Irina Rimes, Delia, Lidia Buble, Edward Sanda, Smiley, Sore, Feli, Jean Gavril, Jo, Juno, Seredinschi, Cabron, Dorian, 7 Klase, Dominique şi Emilian.

Remarcată la „Vocea României”, unde a ajuns în finală, fiind una dintre preferatele publicului, tânăra artistă a cunoscut succesul cu hitul „Doar pe a ta”, colaborare cu Edward Sanda, o piesă pe care cei doi au cântat-o live în Deşteptarea.

Originară din Botoșani, Ioana Ignat cântă la patru instrumente muzicale, anume pian, chitară acustică, chitară bass și violoncel.

Edward Sanda se numară printre artiştii Famous Production, alături de Randi, Jo, Nadir & Claudia. Single-ul „Doar pe a ta”, lansat în colaborare cu Ioana Ignat, este piesa care l-a adus în atenţia publicului din România.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor circula vineri și sâmbătă din Eforie Sud către zona în care are loc festivalul din oră în oră, urmând traseul obișnuit dintre stațiunile aflate în zona de sud a litoralului.

Pe 9 și 10 august, autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor merge GRATUIT pe ruta Eforie Sud – Europa FM Live pe Plajă, din oră în oră, în intervalul orar 15:00 – 19:00 și retur Europa FM Live pe Plajă – Eforie Sud în intervalul orar 24:00 – 02.00.

Plecarea către festivalul Europa FM Live pe Plajă se face din stația de autobuze Eforie Sud. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit, în premieră, pe canalul de YouTube Europa FM, dar şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

Ioana Ignat și Edward Sanda deschid cea de-a doua seară Europa FM Live pe Plajă 2019!

Ioana Ignat și Edward Sanda deschid cea de-a doua seară Europa FM Live pe Plajă 2019!Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Vineri, 9 august 2019