Confidenţialitate

Ioana Ene Dogioiu, despre Elena Lasconi: Probabil va câștiga fără niciun efort și va fi și candidat la prezidențiale | VIDEO

Elena Lasconi ar putea răsturna toate calculele privind alegerile prezidențiale, fiindcă va lua voturi de la electoratul conservator – e de părere ziarista Ioana Ene Dogioiu. În emisiunea „Romania in Direct”, ea a comentat înscrierea primarului reales din Câmpulung, Elenei Lasconi, în cursa pentru șefia USR, dar și probabilitatea ca aceasta să devină candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din toamnă. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Doamna Lasconi, care probabil va câștiga fără niciun efort și va fi și candidat la prezidențiale, cred că este candidatul care va întoarce masa, va determina – în opinia mea – o reașezare a voturilor. De unde își va extrage doamna Elena Lasconi voturile dincolo de bazinul tradițional al USR? Dintr-o zonă conservatoare cu crucile la gât cu familia tradițională. Electoratul conservator nu o va privi ca pe un progresist ostil. Ia de la PSD, mult va lua de la AUR. Deci, speranța domnului Ciolacu să prindă un tur doi cu George Simion care să-l scape de belea nu cred că este realistă în acest moment”, a explicat jurnalista Ioana Ene Dogioiu la Europa FM.

Urmărește întreaga emisiune „România în Direct” aici

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Șeful Poliției Cluj, Mircea Rus, este vizat de o anchetă DNA | AUDIO