Confidenţialitate

Ioana Ene Dogioiu: Ce se întâmplă acum în plan politic arată cât de fragilă este Coaliția de guvernare | AUDIO

Ce se întâmplă acum în plan politic arată cât de fragilă este coaliția de guvernare, spune jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

În opinia acesteia, soluția de a depăși acest impas este greu de găsit, într-un moment în care România este lovită de valul trei al pandemiei.

”Cineva va trebui să cedeze și s-a ajuns la o asemenea escaladare încât vine foarte greu. Fie spune USR PLUS ”bine, îl acceptăm pe Cîțu, ceea ce îi aruncă într-un penibil infinit, ori președintele îl sacrifică pe Florin Cîțu, dar atunci își sacrifică omul, își sacrifică creația, își sacrifică premierul lui, că despre asta e vorba – să fim cinstiți că nu e premierul PNL, e premierul lui Iohannis. Dacă domnul Florin Cîțu nu s-ar fi dus înainte la Cotroceni, ai fi zis: președintele nu a știut, a fost luat prin surprindere. Președintele a semnat în timp record revocarea domnului Voiculescu. Acestei țări trebuia să i se întâmple, un alt ministru la Sănătate, care să fie apt să gestioneze acest sistem în mod inteligent și coerent și consecvent, fără să ajungem la riscul unei crize politice, care fix asta lipsea unei țări în momentul ăsta, era bomboana de pe colivă sau cireașa de pe tort.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.