Intrare libera la concertul ANDRA din 7 noiembrie

Intrarea este liberă pentru public la concertul Andrei din Garajul Europa FM, de miercuri, 7 noiembrie, ora 19:30.

Europa FM dă undă verde distracţiei! Intrarea este liberă la concertul Live în Garaj susţinut de Andra miercuri, 7 noiembrie, de la ora 19:30. Anunțul a fost făcut, astăzi, de George Zafiu, MC-ul concertelor din Garajul Europa FM, în emisiunea Deșteptarea, realizată alături de Monica Anghel şi Vlad Petreanu.

A fost o decizie luată pe loc, după ce Andra, invitată în studioul Europa FM în această dimineață a povestit într-o discuție legată de pagina sa de Facebook că are un mare regret: ‘Am spus că voi face o petrecere atunci când voi ajunge la 200 de mii de like-uri. Și am trecut de 200 de mii, dar n-am mai făcut petrecerea pentru că am avut foarte multe proiecte. Concertul Live în Garaj e o șansă bună să mă revanşez: să veniţi aici, la concert!’, şi-a îndemnat Andra fanii.

După o scurtă consultare cu restul echipei, George Zafiu a decis să-i facă o surpriză Andrei și să aducă petrecerea în Garajul Europa FM: ‘Am discutat, ne-am consultat și am ajuns la o concluzie: toată lumea este invitată la concertul Andrei din Garajul Europa FM! Am decis să renunțăm la tradiționalele invitații pe care le ofeream ascultătorilor la concursurile de pe radio’, a anunțat George Zafiu.

‘Dacă vreţi s-o vedeți pe Andra plângând de emoție, miercuri veniți aici, cu mic, cu mare, la Europa FM! Dacă Garajul va deveni neîncăpător, vom scoate ecrane și boxe și afară, în fața radioului.Vă invităm miercuri, la noi, pe strada Horia Măcelariu nr. 36-38 începând cu ora 14:00,cam de când terminăm noi de instalat echipamentele, ca să prindeți loc în față! Andra începe și ea repetițiile tot atunci’, a mai spus George Zafiu.

Concertul Andrei din Garajul Europa FM va fi transmis video pe pagina de Facebook Europa FM.