Confidenţialitate

Interviul de Zece: Oana Gheorghiu | VIDEO

Interviul de Zece este o nouă rubrică Europa FM în care ne propunem să construim împreună, cu ajutorul unor personalități din România. Care sunt lucrurile ce ne unesc. Și care ar trebui să fie proiectul României în următorii zece ani? De unde începem și care este planul nostru național.Interviul de Zece a pornit din dorința de a construi. Vrem să găsim lucrurile care ne fac unici, dar mai ales cele care ne leagă.

Așadar, Cătălin Striblea o să invite personalități din toate domeniile să ne spună cum văd ele România și ce ar trebui să facem ca să progresăm repede. Mai repede. Este o premieră și pentru noi.

Cum spune sloganul Europa FM, ”Viața se schimbă” și e pentru prima dată când facem aceste interviuri din izolarea caselor noastre și nu din studio. Dar cum rămânem pe aceeași frecvență, primim și această provocare, Prima ediție este cu un constructor.

Un constructor de vise și una dintre femeile care ne-a arătat că și-n România se poate. Oana Gheorghiu este co-fondatoare a Asociației Dăruiește Viață și ea construiește alături de Carmen Uscatu un spital. Împreună cu sute de mii de români. Cătălin a întrebat-o întâi cum trăiește personal această perioadă de criză sanitară.