Confidenţialitate

Intervenție a jandarmilor, după ce câțiva protestatari au agresat jurnaliști de la Antena 3

Mai mulţi dintre protestatarii din Piaţa Victoriei au intrat într-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai postului Antena 3, jandarmii intervenind şi identificând câteva persoane care au avut comportament agresiv, împotriva acestora urmând a fi luate măsurile legale.

“În legătură cu incidentul în care mai multe persoane care participau la protestul din Piaţa Victoriei au intrat în conflict cu reprezentanţii unei televiziuni din zonă, Serviciul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul face următoarele precizări: persoanele respective au fost identificate şi vor fi luate măsurile legale împotriva acestora pentru intenţia de a tulbura adunarea publică. Recomandăm participanţilor la manifestaţia publică să se delimiteze şi să nu încurajeze astfel de comportamente violente”, au informat reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Protestatarii respectivi au bruscat o echipă de operatori ai postului de televiziune Antena 3 şi au încercat să tragă de o maşină de transmisiune.

Numărul participanţilor la protestul faţă de modificarea legilor Justiţiei, desfăşurat duminică seară în Piaţa Victoriei, a ajuns la aproximativ 10.000, în zonă fiind impuse restricţii de trafic.