Confidenţialitate

INNA vorbește despre colaborarea cu Sean Paul: ”M-a recunoscut acum 6 ani, în Japonia!” | AUDIO

INNA are o colaborare senzațională pentru piesa ”Up” cu Sean Paul, artistul internațional care a cucerit topurile din întreaga lume.

Cântărețul și rapperul jamaican de dancehall Sean Paul a pătruns în mainstreamul global la începutul anilor 2000 cu piese precum „Get Busy” sau „Temperature” .

Sean Paul a colaborat cu Beyonce pentru „Baby Boy”, cu Sia și Pharrell Williams și acum colaborează cu INNA la piesa UP care a fost deja Hit cu Prioritate pe Drum cu Prioritate. Și a avut din partea ascultătorilor numai reacții bune.

INNA a fost cu noi în direct, pe Drum cu Prioritate, și ne-a povestit despre cum s-a întâlnit acum 6 ani în Japonia, cu Sean Paul și cum acesta a recunoscut-o. Ambii erau într-un turneu de promovare.

Povestea senzațională, aici:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • INNA, de vorbă cu Radu Constantinescu, pe Drum cu Prioritate

Piesa a fost compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu, Alex Cotoi, Sean Paul, produsă de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versuri de Minelli, Sean Paul.

Una dintre colaborările de care sunt onorată, să am o piesă cu Sean Paul este încă o dorință împlinită! Let’s make it a hit!”, a mai spus INNA.

INNA a lansat ”Up” în urmă cu o lună și jumătate și are deja peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube, aproape 3 milioane de stream-uri pe Shazam, este pe locul 54 în top Shazam Global, pe locul 6 în top Shazam Dance, pe locul 2 în top Shazam România și Bulgaria, pe locul 3 în Polonia, pe locul 15 pe Shazam Turcia.