Confidenţialitate

Inna îşi donează ziua de naştere – VIDEO

INNA îşi foloseşte popularitatea şi numărul impresionant de fani pe care îi are online pentru a face o faptă bună de ziua ei de naştere.

Într-o postare pe facebook, Inna îşi invită fanii să-şi transforme gândurile bune şi cadourile pe care i le pregătesc pentru duminică în donaţii pentru Hospice Casa Speranţei.

“Anul acesta, îmi dăruiesc ziua de naştere!
Intră pe hospice.galantom.ro/INNA şi donează pentru a fi alături de pacienţii de la HOSPICE Casa Speranţei!
Şi mai mult, te sfătuiesc şi pe tine să îţi donezi ziua şi să fii alături celor care au nevoie de sprijinul nostru”, scria artista pe contul său de Facebook.

În două ore, Inna a primit doar 4 donaţii, însă până duminică îşi propune să strângă cel puţin 4.000 de lei pentru HOSPICE Casa Speranței.

Organizația neguvernamentală de caritate HOSPICE Casa Speranței a fost înființată în anul 1992, la Brașov, la inițiativa britanicului Graham Perolls. Fondatorul a introdus astfel în România conceptul de îngrijire paliativă, după modelul fundațiilor umanitare din Marea Britanie, model creat de Cicely Saunders, cea care a pus bazele îngrijirii moderne de tip „hospice”.

Îngrijirea paliativă oferită de HOSPICE Casa Speranței vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

Timp de 24 de ani, mai întâi la Brașov și apoi la București, Făgăraș și Zărnești, HOSPICE Casa Speranței a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.