INFOTRAFIC: Drumuri închise, trenuri și curse aeriene anulate | AUDIO

Ninge viscolit, marți dimineață, în sudul şi sud-estul țării.

Nu se poate circula pe Autostrada A2 București – Constanța, unde este viscol puternic, iar vizibilitatea redusă, dar și pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea, închisă din cauza vremii nefavorabile, dar nici 30 de drumuri naționale și 41 de drumuri județene sunt închise, ne-a declarat Dalia State de la Centrul Infotrafic al IGPR.

Probleme sunt şi pe calea ferată. 85 de trenuri sunt anulate pe rute din sudul și estul țării, arată datele Centrul Infotrafic, din cadrul Poliției Române.

CFR recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul din gări, la telefoanele 0219521 – INFO CFR (trafic intern) sau 021.319.0358, la Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti, dar şi pe aplicaţia Info Tren în circulaţie (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren).

15 curse aeriene au fost anulate.

În Capitală, continuă să ningă. Primăria Generală anunţă că aproape 350 de utilaje şi peste 1.000 de muncitori au intervenit de aseară pentru deszăpezirea străzilor, a gurilor de metrou, a trotuarelor şi a trecerilor de pietoni. De asemenea, municipalitatea precizează că sunt monitorizate toate cele 31 de persoane care refuză cazarea în centre de asistenţă socială.

Porturile din județul Constanța sunt închise, iar în județul Teleorman punctele de trecere cu bacul sunt închise.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS