Infotrafic: Circulație restricționată pe 2 drumuri naționale și 2 drumuri județene

Circulația rutieră a fost restricționată pe două drumuri naționale și două drumuri județene, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

DN1R este blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate).

Pe DN57B, la kilometrul 1+200 de metri, pe raza orașului Oravița (județul Caraș-Severin), din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând și suprafața de rulare. Un sens de mers este blocat, circulându-se deviat.

DJ 672C este blocat în zona localității Runcu, județul Gorj;

DJ 582 este blocat în zona localității Slatina-Timiș, județul Caraș-Severin.

Pe principalele artere rutiere se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale.

În județul Tulcea, circulația rutieră pe DN22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod din acest loc s-a surpat.

De asemenea, până în data de 9 iulie 2020, pe DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS