Incidentul de la un mall din Focșani: Nu a fost vorba de nicio explozie. Bărbatul rănit a provocat prăbușirea tavanului

Răsturnare de situație în cazul incidentului de la un centru comercial din Focșani. Prima concluzie a anchetatorilor arată că nu a fost vorba de o explozie.

Aceștia nu au descoperit urme de substanțe explozive în sala de cinema al cărei plafon s-a prăbușit.

Potrivit unor informații neoficiale, bărbatul care a fost rănit ar fi fost cel care a dărâmat tavanul. Acesta este bănuit că ar avea unele probleme psihice.

 

Tânărul de 24 de ani, care a ajuns la Spitalul Județean Focșani, după ce a fost rănit în incidentul de la mall, se află în custodia poliției și urmează să fie luat la întrebări de anchetatori.

El a fost rănit după ce o bucată din planșeu i-a căzut în cap. În acel moment, potrivit primelor date oficiale, el era evacuat din sală de personalul de pază.

Bărbatul, despre care se presupune că ar avea probleme psihice, ar fi vrut să intre în sala cinematografului, la o oră la care nu era program de difuzare.

Pentru că nu i s-a permis accesul în incintă, el a devenit recalcitrant.

Surse din rândul angajaților mall-ului au declarat că în acel moment bărbatul ar fi găsit o cale de acces în sală, prin tubulatura amplasată deasupra tavanului, iar plafonul s-ar fi rupt tocmai din acest motiv.

O bucată din planșeu l-ar fi atins și pe unul dintre agenții de pază care îl evacuau pe bărbat, dar acesta nu a fost rănit și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Surse oficiale din rîndul anchetatorilor au confirmat că asupra sa nu au fost găsite substanțe explozive. De asemenea, nu s-au descoperit astfel de substanțe nici în urma cercetărilor derulate de echipa pirotehnică a SRI.

Sursă foto: jurnaldevrancea.ro

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS