Confidenţialitate

Incidentele din Piaţa Victorie, în imagini

Miercuri seara, în Piaţa Victoriei, protestatarii au cerut demisia liderilor coaliţiei aflate la guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, a premierului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor Lia Olguţa Vasilescu, Tudorel Toader şi Carmen Dan.

Spre finalul mitingului, au avut loc incidente între jandarmi şi protestatari, după încercarea acestora din urmă de a ocupa carosabilul în zona Muzeului Antipa şi spre bulevardul Aviatorilor.

Fotograful Octav Drăgan a surprins în imagini momentele în care au apărut îmbrânceli între jandarmi și protestatarii adunați în fața Guvernului, în Piața Victoriei din București.

Primul incident de miercuri seară a avut loc după ce o parte dintre protestatari au încercat să ocupe carosabilul.

“În urma incidentelor din Piaţa Victoriei provocate de un grup de persoane care au blocat traficul pe b-dul Aviatorilor, jandarmii au condus la secţie 6 persoane, care vor fi identificate şi ulterior stabilite măsurile de sancţionare. Recomandăm persoanelor care participă la manifestaţii în spaţiul public să respecte şi drepturile celorlalţi cetăţeni care desfăşoară alte activităţi”, a informat Jandarmeria Capitalei.

Foto: Octav Drăgan