Început de iarnă cu piese speciale pe scenele bucureştene

În săptămânile următoare sunteţi aşteptaţi la mai multe spectacole de gală la Palatul Naţional al Copiilor şi la Teatrul Naţional din Bucureşti. Printre piesele pe care nu ar trebui să le reataţi este şi “Egoistul” din 14 decembrie, zi în care maestrul Radu Beligan va oferi chiar de ziua lui cea de-a 300-a reprezentaţie.

Palatul Naţional al Copiilor

“Maytreyi” – tulburătoare poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusă în scenă de Chris Simion, se prezintă cu o distribuţie remarcabilă, pe 30 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor!  Maia Morgenstern, Ailyin Cadâr, Vlad Zamfirescu, Doru Ana şi  Anca Sigartău se întâlnesc pe scena de la Palatul Naţional al Copiilor într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul  lumii orientale şi străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generaţii întregi.

Maestrul Radu Beligan joacă alături de Maia Morgenstern, pe 13 decembrie, în “Leul deşertului”, spectacolul ce i-a reunit pentru prima oară pe cei doi în aceeaşi distribuţie.  Alături de ei îi veţi revedea pe: Mircea Rusu, Lamia Beligan, Tania Popa, George Remeş şi Mircea Constantinescu

Pe 14 decembrie va avea loc o dublă  sărbătoare: ziua de naştere a Maestrului Radu Beligan si 300 de reprezentatii cu piesa “Egoistul”! În distribuţie mai sunt actorii  Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu şi Silviu Biriş.

Pe 22 decembrie va fi prezentată pe scenă  comedia “Fă-mi loc”. Medeea Marinescu şi Marius Manole joacă la Palatul Naţional al Copiilor într-un spectacol învăluit de magia Crăciunului, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize!

Teatrul Naţional – Sala Mare

Pe  7 decembrie  sunteţi invitaţi  la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti la inegalabilul duel teatral „Caramitru – Mălaele, câte-n lună şi în stele”. Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi schimburile iscusite de replici se împletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin. Bilete la casa de bilete a Teatrului National, şi online pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro şi biletoo.ro