Confidenţialitate

Începe Târgul de Turism al României

Astăzi începe a  39-a ediţie a Târgului de Turism al României, care poate fi vizitat până pe 25 februarie, în noile pavilioane ale Centrului Expoziţional Romexpo.

La Târg pot fi văzute ofertele de Paşti, city-break-uri sau early booking pentru sejururi şi excursii în sezonul primăvară-toamna 2018.

De-asemenea, organizatorii prezintă mii de pachete care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură .

Peste 290 de agenţii şi tur-operatori vor expune pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi

30 % dintre ofertele de la ediția din acest an a târgului sunt din partea unor operatori străini.

Mai exact, din 14 ţări care îşi promovează la târg zonele şi obiectivele turistice atractive – Albania, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Moldova, Palestina, România, Spania, Turcia, Ucraina.

 

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) şi cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare este, în perioada 22-24 februarie (joi-sâmbătă), între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică, 25 februarie, între orele 10:00 şi 16:00.

Biletul de intrare pentru adulţi, inclusiv studenţi este de 10 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate au intrare gratuită.