Începe Târgul de Turism al României, ediția de primăvară

 Târgul de Turism al României începe joi, la Romexpo, în Capitală. Pachetele turistice achiziționate în cadrul târgului vor fi reduse, în medie, cu 25-30%.

 

 

Agenţiile de turism prezente la târg propun destinaţii noi faţă de anii trecuți precum Gran Canaria, Ischia și Cipru de Nord. Vor relua vacanţele în Kos şi totodată vor continua promovarea ofertelor de pachete de vacanţă lansate anul trecut: Croaţia, Portugalia şi Muntenegru. Turoperatorii vin cu oferte pentru vacanța de Paște, cea de vară, propun circuite culturale și destinații exotice.

E de așteptat ca interesul pentru litoralul românesc să fie foarte ridicat. Însă, președintele ANAT, Alin Burcea, atrage atenția: litoralul românesc, precum și vacanțele în Grecia vor fi mai scumpe anul acesta față de 2016. În contextul tensiunilor din Turcia, țară ale cărei stațiuni de litoral erau în topul preferințelor turiștilor europeni, cererea pentru destinațiile grecești va fi mai mare. În consecință, prețurile vor crește și ele.

La Romexpo, la standurile agențiilor de turism prezente, pachetele vor avea discount-uri, în medie, de 25-30%. Unele vacanțe se vând chiar la jumătate de preț.

A 37-a ediţie a Târgului de Turism al României adună participanți din țară, precum și din Austria, Bulgaria, Croația, Rusia, Grecia, Israel, Republica Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, Turcia şi Ungaria.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS