Confidenţialitate

Începe simularea examenului de Bacalaureat. Liceenii din zone carantinate, exceptați de la interdicția deplasării

Simularea examenului naţional de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a începe, luni, cu proba la Limba şi literatura română – proba E.a), care va fi urmată, marţi, de simularea probei obligatorii a profilului – proba E.c).

Miercuri, este programată proba la alegere a profilului şi specializării – proba E.d), iar pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă – proba E.b).

Liceenii din zone carantinate vor fi exceptați de la interdicția deplasării pentru a putea susține simularea evaluării naționale dacă învață la școli din localități care nu sunt închise. Precizarea a fost făcută, duminică seară, de Departamentul pentru Situații de Urgență.

Simularea Evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a va începe pe 29 martie, cu proba la Limba şi literatura română.

La 30 martie va avea loc simularea la matematică, iar elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine, pe 31 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă.