Confidenţialitate

Începe România – Spania, partidă din grupele principale ale Campionatului European de Handbal feminin

Naționala de handbal a României joacă la această oră în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin.

Traseul Spaniei până în acest moment a fost unul anevoios. În ciuda unei victorii relativ facile în prima partidă in fața Croației , echipa condusă de pe bancă de Carlos Viver a pierdut în ultimele două secunde meciul doi contra Olandei (27-28), iar totul s-a schimbat. Carmen Martin (OGC Nice) și colegele sale nu au reușit să își revină, cedând categoric și următoarele două partide (cu Ungaria 26-32 și Germania 23-29).

Cu 0 puncte după prima etapă a grupei principale, Spania este eliminată din competiție. Totuși, jucătoarele nu se vor lăsa ușor învinse în acest meci.

“Cunosc foarte bine handbalul spaniol și știu că vor continua să lupte până in ultimul moment. Cu toate acestea, noi vom merge să câstigăm, așa abordăm toate partidele indiferent cine este adversarul”, a declarat antrenorul principal Ambros Martin.

În primul său meci din Grupa principală II a Campionatului European de handbal feminin – EHF EURO 2018,  România a pierdut în fața Olandei.

Naţionala României a fost învinsă de Olanda cu scorul de 29-24 (11-10).

Doar primele două echipe clasate din grupă se califică în semifinalele Campionatului European de handbal feminin – EHF EURO 2018.