Începe ONGFest – Participanți din 10 țări discută despre „Inovarea civică„

ONGFest, cel mai mare eveniment dedicat asociaţiilor şi fundaţiilor din România, aduce anul acesta laolaltă aproximativ 150 de ONG-uri din România și 19 din Bulgaria, Kosovo, Lituania, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica Moldova, Slovacia și Ungaria. Se anunță un weekend de dezbateri, ateliere, activități non-formale, concerte și ocazii de cunoaștere a unor realități adeseori ignorate.

 

Organizațiile trebuie de multe ori să găsească soluții neconvenționale, să dezvolte propriile metode de acțiune și să aibă o doză mare de curaj și creativitate pentru a reuși să facă diferența în locurile în care activează, tocmai din aceste motive tema aleasă pentru ONGFest 2016 este „Inovarea civică„.

 

ONG-urile participante au pregătit zeci de activități non-formale, de la ateliere de desen sau tricotat, la concursuri și proiecții de film. Scena ONG Fest, aflată la Intrarea Charles de Gaulle a parcului, va fi animată de dimineața până târziu.  Sâmbăta se va încheia cu concerte ale trupelor Ad Hoc și Les Elephants Bizarres, de la 21:00, respectiv de la 22:00.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS