Începe Europa FM Live pe Plajă 2019. Ce trupe vă așteaptă azi #livepeplaja

În această seară începe cel mai așteptat festival muzical din sudul litoralului românesc: Europa FM Live pe Plajă. Probele de sunet ale artiștilor sunt în plină desfășurare la această oră, astfel încât de la ora 16:30 cei prezenți pe plaja dintre Venus și Saturn să aibă parte de cea mai bună muzică live în cele mai bune condiții tehnice.

Vremea este perfectă pentru această ediție Europa FM Live pe Plajă, fiind anunțate 28 de grade Celsius la ora începerii concertului și șanse minime de precipitații. Pentru cei care vin la Europa FM Live pe Plajă 2019 se recomandă folosirea cremei de protecție solară și acoperirea capului cu o pălărie sau șapcă, dar și purtarea de haine lejere, astfel încât să se poată bucura de un show prelungit.

Azi există curse gratuite care îi ajută pe turiștii din Vama Veche să ajungă direct la locul de desfășurare al concertului.

Simpa Trans oferă transport GRATUIT pe ruta Vama Veche – Europa FM Live pe Plajă joi, între orele 16:00 – 20.00, și retur de la Europa FM Live pe Plajă 2019 către Vama Veche între orele 24:00 – 02:00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă din 40 în 40 de minute joi, 8 august.

În Vama Veche plecarea se face din stația de autobuze, iar la scena Europa FM Live pe Plajă acestea opresc în apropierea zonei de spectacol. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Pentru cei care nu vor putea ajunge la malul Mării Negre pentru a lua parte la Europa FM Live pe Plajă, Europa FM va transmite în direct la radio festivalul dar și video live atât pe europafm.ro, cât și pe Facebook și, în premieră, pe YouTube.

Europa FM Live pe Plajă 2019 va putea fi urmărit HD, fără întreruperi, direct pe canalul de YouTube Europa FM, la care vă recomandăm abonarea din timp pentru a nu rata startul showului.

Programul Europa FM Live pe Plajă 2019 de Joi, 8 august

VAMA
Les Elephants Bizarres
Grimus
Toulouse Lautrec
The Mono Jacks
Byron
GRAMOFONE
ALEX & THE FAT PENGUINS

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS