Începe depunerea dosarelor pentru funcțiile de director școlar

De marți pot fi depuse dosarele de concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din școli, licee și grădinițe. Ministrul Educaţiei a aprobat regulile concursului pe care urmeaza sa il susțină cei care vor sa ocupe un fotoliu de director intr-o scoala. Înscrierile se pot face pănă pe 2 octombrie.

 

Proba scrisă va avea loc pe 12 octombrie. Interviul și evaluarea CV-ului se vor desfășura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie, iar afişarea rezultatelor concursului este programată în data de 18 noiembrie. Contestațiile se depun în perioada 21-23 noiembrie. Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie. Ultima etapă a concursului – validarea rezultatelor de către inspectoratele și transmiterea acestora la minister – este programată pentru data de 16 decembrie.

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a declarat ca a luat această decizie pentru că există unele nemulțumiri din teritoriu care au fost trimise la centru.

 

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a anunțat că evaluări vor fi și în randul tuturor inspectorilor școlari. Aceștia vor fi evaluați de către echipe mixte formate la nivelul Ministerul Educației.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS