Confidenţialitate

Incendiu puternic la un centru comercial din București. Zona a fost evacuată de urgență | VIDEO

UPDATE:

Incendiul de la magazinul Prosper din Calea 13 Septembrie a fost localizat, marţi, de pompierii bucureşteni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov .

Focul a cuprins întregul imobil, pe o suprafaţă totală de aproximativ 1.200 de metri pătraţi.

Pentru stingerea incendiului acţionează 27 de autospeciale de stingere, şase autoscări şi două autospeciale de descarcerare, în timp ce opt ambulanţe au fost trimise la locul incendiului.

Iată ce au declarat pentru Europa FM câțiva martori:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Un incendiu puternic este în desfășurare în incinta unui centru comercial din București, anunță ISU. Flăcările au cuprins mai multe magazine din cadrul centrului aflat pe Calea 13 Septembrie.

Update: În acest moment sunt angrenate următoarele forțe de intervenție: 27 autospeciale de stingere, 6 autoscări, 2 echipaje pentru  descarcerare și 8 ambulanțe.

Incendiul din centrul comercial Progresul a survenit marți după-amiaza, iar la fața locului au fost trimise de urgență 11 autospeciale de stingere, 4 autoscări și două echipaje SMURD. Incendiul puternic a dus la degajarea unei cantități mari de fum, precizează forțele de intervenție.

A fost emisă și o alertă prin sistemul ROALERT prin care oamnii sunt sfătuiți să evite zona și să elibereze căile de comunicații pentru a permite pompierilor să intervină.

Incendiul se manifestă pe aproximativ 800 mp și, până în acest moment, nu sunt raportate victime, mai precizează autoritățile, care adaugă că s-a trecut la evacuarea persoanelor din imediata apropiere.

„Sunt degăjari mari de fum influențate de vânt, motiv pentru care solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă”, a transmis ISU.