Confidenţialitate

UPDATE. Incendiu la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic în satul Armeni, județul Vrancea. A fost emis mesaj RO-ALERT | AUDIO

Incendiu  de proporții în județul Vrancea, unde arde un depozit de deșeuri de material plastic. Sunt degajări mari de fum, vizibil de la zeci de kilometri. Populația a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT să nu iasă din case.

Cinci echipaje de la ISU Vrancea, de la unitatea din Focșani intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la depozitul de colectare a deșeurilor din plastic. Acesta se află în satul Armeni din comuna Slobozia Ciorăști, iar cînd pompierii au ajuns la fața locului focul ardea generalizat, pe circa 500 de metri pătrați.

Nu atât focul pune probleme, cît faptul că sunt degajări mari de fum. Acesta este vizibil de la zeci de kilometri distanță, fiind semnalat inclusiv din județul Buzău, unde a fost observat fumul negru ce se înaltă spre cer.

Din cauza fumului, a fost emis și un mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populatiei, care este sfătuită să închidă geamurile și ușile și să evite să iasă din locuințe. În afara celor 5 echipaje prezente deja la fața locului, au fost trimise alte două autospeciale de pompieri, de la Adjud și Opanciu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Știrea inițială: 

Un incendiu a izbucnit la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic, situat în satul Armeni, comuna Slobozia Ciorăști, județul Vrancea.

A fost emis mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populației de incendiu (degajări mari de fum)

Cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

Sursa foto / video: ISU Vrancea