Confidenţialitate

Incendiu la un bloc de locuințe în Medgidia. Locatarii au fost evacuați de urgență | VIDEO

Două garsoniere dintr-un bloc din Medgidia au luat foc, joi noapte, iar forțele de intervenție au intervenit de urgență pentru evacuarea tuturor locatarilor. În urma incendiului, mai multe persoane au fost transportate la spital.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02:00, a fost înregistrat un apel la 112 care anunța că scara unui bloc de locuințe de pe strada Plevnei din Medgidia este plină de fum.

La fața locului au fost trimise 3 autospeciale de stingere și mai multe echipaje de intervenție, precum și 3 ambulanțe.

Dintre locatarii blocului, 25 au fost evacuați, dintre care și 2 copii. Au ajuns la spital 1 bărbat cu arsuri pe față și la membrele superioare, 2 persoane intoxicate cu fum dar conștiente și 2 femei cu atac de panică.

Pompierii spun că flăcările au cuprins două garsoniere de la etajul 2 al blocului, în care erau depozitate materiale textile și mase plastice.

Holul blocului, pe o suprafață de 10 mp și alte 12 garsoniere au fost afectate de fum și apă. Persoanele evacuate au fost cazate de către primărie la un hotel din Medgidia.

Intervenția s-a încheiat, au mai anunțat forțele de intervenție.

 

Citește și: Cineva care fură având masca sanitară pe față riscă o pedeapsă mai mare, a stabilit Instanța Supremă | AUDIO