Incendiu la o pensiune din Moieciu de Sus

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la o pensiune din Moieciu de Sus. Intervenţia pompierilor a fost dificilă din cauza lipsei surselor de apă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că incendiul la o pensiune din Moieciu de Sus a fost anunţat la ora 02.30, iar pompierii s-au deplasat cu cinci autospeciale. De asemenea, au intervenit şi patru autospeciale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.

Incendiul s-a propagat foarte repede. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flăcări violente, iar intervenţia a fost dificilă din cauza lipsei surselor de apă, pompierii fiind nevoiţi să alimenteze maşinile cu apă dintr-un pârâu.

Nu au existat victime, însă o femeie de 45 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a făcut un atac de panică.

În urma incendiului, au ars acoperişul şi mansarda pensiunii pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, şi acoperişul restaurantului pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS