Confidenţialitate

Argeș: Incendiu la o hală industrială cu solvenți din Bradu. Flăcări, pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați | VIDEO

Incendiu la o hală industrială din localitatea Bradu, județul Argeș. A fost transmis mesaj RO-ALERT. Incendiul are loc în spatele magazinului METRO. Au intervenit 7 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță SMURD. În sprijinul echipajelor argeșene au fost trimise 3 mașini de stingere de la ISU Dâmbovița, 2 de la ISU Olt și 1 de la ISU Giurgiu.

UPDATE. ISU Argeș: Misiunea este în dinamică

„La fața locului, salvatorii intervin cu 7 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță SMURD. Pentru localizarea flăcărilor care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 5000 mp, în sprijinul echipajelor argeșene au fost trimise 3 mașini de stingere de la ISU Dâmbovița, 2 de la ISU Olt și 1 de la ISU Giurgiu.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert. Din informatiile primite la acest moment, nu sunt raportate victime”, transmite ISU Argeș.

Știre inițială

„O hală în care sunt depozitați solvenți în containere de plastic de aproximativ 1000 de litri. În momentul în care au ajuns forțele de intervenție la locul solicitării ardeau cu flăcări de aproximativ 20 de metri pe o suprafață de aproximativ 5000 de metri pătrați. Din primele informații, nu există victime”, a declarat pentru Europa FM Isabela Petre, ISU Argeș.

„INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la un depozit de substanțe periculoase – zona Drumul 23 – Metro. Ocoliți sau evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Luați măsuri de autoprotecție. Închideți ușile și ferestrele, astupați gurile de aerisire și opriți funcționarea instalațiilor de ventilație sau climatizare”, transmit autoritățile în mesajul RO-ALERT.

Sursa foto: ISU Argeș

Citește și: Drulă, despre Ionel Arsene după prăbușirea podului de la Luțca: „Socialismul cu epoleți. Camaraderia PSD-PNL sub El Patron Iohannis care asigură liniștea lor”