Incendiu de proporții la ieșirea din Buzău. Locuitorii orașului, avertizați prin RO-ALERT

ACTUALIZARE: Din motive de siguranță, 200 de persoane, aflate în proximitatea zonei de manifestare a incendiului, vor fi evacuate, transmit pompierii

Este incendiu acum la un depozit de materiale feroase și produse reciclabile (mase plastice), aflat la ieșirea din municipiul Buzău. O hală a unei societăţi comerciale pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău a luat foc. Mai mulţi recipienţi cu combustibil au explodat.

Zona din jurul societăţii comerciale a fost izolată de pompieri, aceştia evacuând mai multe butelii cu oxiacetilenă, depozitate în perimetrul incendiului. Totodată, au fost oprite gazele şi energia electrică în zona străzii Transilvaniei, fiind evacuate autovehiculele parcate în apropiere.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3000 mp, cu degajări mari de fum.

Pentru eficientizarea misiunii de raspuns și limitarea pericolului de extindere a flacarilor, la fața locului intervin 12 mașini de stingere și un echipaj al serviciului voluntar pentru situatii de urgenta.

În sprijinul colegilor de la ISU Buzău au fost trimise autospeciale de stingere de la ISU Prahova, 1 de la ISU Ialomița și 1 de la ISU Vrancea.

Misiunea este una dificilă având în vedere degajările mari de fum și suprafață mare afectată.

Pentru protecție populației aflată in proximitate zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert.

Din informațiile existente, nu ar fi persoane surprinse de incendiu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS