Confidenţialitate

Incendiu izbucnit la fostul sediu al bursei de valori din Copenhaga, aflat în renovare. Turla clădirii istorice s-a prăbușit | AUDIO | VIDEO

Incendiu în Copenhaga. Fostul sediu al bursei de valori din centrul orașului a fost cuprinsă de flăcări. Turla s-a prăbușit. Nu au fost victime, însă oficialii danezi au încercat să salveze tablouri de valoare.

UPDATE 13:10. Incendiul de la o clădire istorică din Copenhaga nu a fost stins

În această dimineață clădirea bursei de valori din centrul orașului a fost cuprinsă de flăcări. Turla s-a prăbușit.

Nu au fost victime, și au fost salvate mai multe tablouri de valoare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fostul sediu al bursei de valori din capitala daneză Copenhaga a luat foc.

În imaginile apărute pe rețelele de socializare se vede cum fumul se ridică în aer. Flăcările au cuprins turla înaltă de peste 50 de metri care mai apoi s-a prăbușit.

Poliția le-a cerut șoferilor să evite centrul orașului Copenhaga. Persoanele aflate în clădire au fost evacuate, la fel și ministerul de Finanțe aflat în apropiere, notează Reuters.

Nu au fost raportate victime, iar din calea flăcărilor au fost salvate mai multe tablouri.

Clădirea datează din 1625 și este una dintre cele mai vechi din Copenhaga. Nu mai găzduiește bursa daneză, dar servește drept sediu pentru Camera de Comerț. În momentul în care a izbucnit incendiul, aceasta se afla în renovare.

Știre inițială

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În această dimineață clădirea istorică a bursei de valori din capitala daneză Copenhaga a luat foc, notează Reuters. În imaginile apărute pe rețelele de socializare se vede cum fumul se ridică în aer. Flăcările au cuprins turla care mai apoi s-a prăbușit.

Traficul în centrul orașului Copenhaga este îngreunat. Poliția le-a cerut șoferilor să evite zona. Nu au fost raportate victime. Oficialii au încercat să salveze din calea flăcărilor mai multe opere de artă.

Clădirea datează din 1625 și este una dintre cele mai vechi din Copenhaga. Se află lângă sediul Parlamentului Danez și nu este deschisă publicului. În momentul în care a izbucnit incendiul, aceasta se afla în renovare.

Sursa foto: X / UKR Embassy in Denmark

Citește și: Premierul Australiei, despre atacul comis într-o biserică de un tânăr de 16 ani: „Suntem o națiune iubitoare de pace. Nu e loc pentru extremismul violent” | AUDIO