Încă un județ în care se suspendă cursurile din cauza vremii: Dâmbovița

Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a luat decizia a închide toate unităţile şcolare, vineri, 23 martie, ca urmare a avertizării ANM cu Cod Portacaliu de ninsori şi vânt puternic.

Potrivit ISJ, în judeţ sunt 533 de unităţi şcolare, din care 153 unităţi cu personalitate juridică.

Cursurile vor fi suspendate şi în Târgovişte, după ce Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Târgovişte a propus Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa suspendarea cursurilor la toate unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe rază municipiului Târgovişte.

Codul Portocaliu de ninsori şi vânt puternic este valabil şi pentru judeţul Dâmboviţa în intervalul 22.03.2018, ora 23.00 – 23.03.2018, ora 15.00 .

„Grădiniţele cu program prelungit vor primi copiii, iar creşele, care sunt gestionate direct de Primăria Târgovişte, vor funcţiona în regim normal, astfel încât să venim în întâmpinarea părinţilor care mâine nu dispun de alternativă”, anunţă primarul Cristian Stan, citat de Adevărul.

Alte județe în care s-a luat această măsură sunt: Ilfov, Olt, Ialomiţa, Giurgiu, Călăraşi, Prahova, Teleorman, plus București.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS