Confidenţialitate

Inaugurare de branșare la gaze cu sobor de preoți. Primar din Botoșani: „Doamne-Doamne m-a ajutat la vârsta asta să inaugurez gazul” | VIDEO

Inaugurarea de branșare la gaz a comunei Frumușica din județul Botoșani s-a desfășurat cu mare fast, alături de președintele PNL, deputatul Costel Șoptică, secretarul general – Ionică Nechifor, directorul DSVSA Botoșani, dar și directorul DSP Botoșani. Întrucât prima clădire care a fost branșată la gaz a fost școala din comună, la inaugurare au particpat și inspectorul școlar general și inspectorul școlar general adjunct. Momentul a fost marcat și de prezența unui sobor de preoți care au sfințit controrul de gaz de la poarta școlii.

S-a mâncat pâine împletită așezată pe un platou acoperit cu șervet cu motive naționale, copiii au fost îmbrăcați în costume naționale, iar preoții au cântat și au stropit cu apă sfântă contorul de la poarta școlii împrejmuit de o panglică tricoloră.

Primarul din Frumușica: „Din progămelul meu de așa-zisă guvernare nu am punct nerezolvat. Doamne-Doamne cred că m-a ajutat la vârsta asta să inaugurez gazul”

Primarul comunei Frumușica, Botoșani, Constantin Corneliu Bălășanu, pentru DAC TV: „Am inaugurat gazul metan la școala Frumușica. Deci conducta este în funcțiune până aici, iar de aici o extindem spre Botoșani până-n marginea satului ca atunci când termină și gazul și șanțurile să putem face trotuare, să nu mai deranjăm trotuarele”.

„E un angajament de-al meu din campania electorală, am spus, m-am ținut de cuvânt, am promit, am rezolvat, urmează să ducem și-n sat. Avem de pus documentație pentru fonduri europene, așteptăm fondurile”, a spus primarul din Frumușica.

„Din progămelul meu de așa-zisă guvernare nu am punct nerezolvat, neatacat până acum, deși programul este pentru 4 ani, dar ce a ținut de mine, am făcut. Să știți că eu nu sunt un om lăudăros,dar îmi place acum să spun că la vârsta asta am reușit să aduc gazul în Frumușica. Adică se leagă ceva, nimic nu-i întâmplător. Doamne-Doamne cred că m-a ajutat la vârsta asta să inaugurez gazul”, a adăugat Constantin Corneliu Bălășanu.

„Eu de asta m-am angajat. Vreau să las obiective de pe timpul guvernării mele”, a mai spus primarul din Frumușica.

Președintele PNL Botoșani: „La Frumușica s-a scris istorie!”

Președintele PNL, Costel Șoptică a scris pe pagina de Facebook PNL Botoșani că „Astăzi la Frumușica s-a scris istorie! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce”.

Sursa foto: Facebook / Costel Șoptică

Citește și: Gorj: Strat consistent de zăpadă la Rânca. Drumarii intervin cu mai multe utilaje și cu material antiderapant | VIDEO