Confidenţialitate

Concertul Extraordinar de Paști al Corului Madrigal, la Europa FM

În Noaptea Învierii, Europa FM vă invită să vă încărcați cu energia transmisă de piesele în interpretarea Corului Madrigal din cadrul spectacolului extraordinar de Paști.

După ora 22 veți putea asculta la Europa FM înregistrarea spectacolului sold out, desfășurat în prima zi din aprilie la Ateneul Român.

Cu doar o zi înainte de susținerea concertului în fața spectatorilor în sala Ateneului Român, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a oferit prilejul pentru 180 de copii și tineri care fac parte din Programul Național Cantus Mundi să asculte, în avanpremieră, extraordinarul concert de Paște.

Nelipsit din tradiția evenimentelor de sărbători pe care celebrul ansamblu coral românesc le susține neîntrerupt de 55 de ani, concertul din acest an a coincis cu sărbătoarea Floriilor în calendarul ortodox și cu Paștele pentru creștinii de rit catolic.

„Sala arhiplină a Ateneului Român a vibrat cu emoție la concertul extraordinar de Paști al Corului Madrigal. A fost o realitate pe care foarte puțini reușim să o trăim”, a mărturisit Emil Pantelimon, managerul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.