Confidenţialitate

În Dimineața Zuli le-am spus BRAVO bunicilor – VIDEO

Baie cu spumă, meditat sub duș…curat mofturi, după ce naști! Dacă n-ai niciun ajutor, perioada cu dușuri de trei minute poate dura până la 5-6 luni. Trei minute cu tot îmbrăcat! Și ajutor, în primele luni, nu poate fi oricine. Cum să-ți lași copilul cu altcineva, ca să dormi? Ar trebui să fie cineva de încredere, de maximă încredere. Ar trebui să aibă grijă de copilul căruia i-ai dat viață, ca de propriul copil. Și, foarte important, ar trebui să nu te judece.

La vârsta ei, 45 de ani, Irina din Tălmaciu ar putea avea un copil de 4-5 ani. Însă viața i-a aranjat, optim, fiecare moment, așa că Irina e, de 3 ani, Mamaie Ina. Ea e ajutorul perfect.

Mama și, totodată, fiica fericită e Sorina Șerban din Găneasa. A avut, de la bun început, sprijinul după care tânjesc toate tinerele proaspăt mămici. Mamaie Ina a fost mereu acolo, pentru Patricia! După trei ani în care i-a mulțumit între patru ochi, Sorina a hotărât să-și arate recunoștința, public! Celui mai ales public! Așa că ne-a scris, pentru momentul Bravo!

Mamă, fiică și nepoată, în Dimineața Zurli, la Radio Europa FM!Tu cui vrei să-i spui ”Bravo!”, în direct, la Europa FM?
Scrie-ne în pagina emisiunii Dimineața Zurli de pe europafm.ro sau pe Facebook Dimineața Zurli și, duminică, s-ar putea întâmpla, în direct la radio!

FOTO: Ovidiu Craiciu