În Capitală, problema țânțarilor încă nu poate fi rezolvată

Primarul General, Gabriela Firea a anuntat că există o procedură de licitaţie foarte complicată.

“Vechiul contract a expirat în decembrie anul trecut şi nu ştiu de ce nu a început procedura de licitaţie mai devreme. Atribuirea contractului a fost contestată şi s-a refăcut caietul de sarcini. Pe 17 iulie se va relua procedura”, a declarat primarul General al Capitalei.

Primarul General al Capitalei a mai anunţat că, de la 1 iulie, în locurile aglomerate din Bucureşti vor fi instalate 20 de corturi de prim ajutor, iar în ceea ce priveşte problema ţânţarilor, e vorba de o licitaţie foarte complicată, a cărei procedură va fi reluată pe 17 iulie.

“Am constituit un grup de lucru pentru siguranţa cetăţenilor. Vom asigura montarea corturilor de prim ajutor, în 20 de locuri aglomerate. Vor fi dotate cu medici, asistenţi, apă, tensiometre”, a spus Gabriela Firea, după prima întâlnire cu directorii din Primărie.

Gabriela Firea a mai anuntat că la ştranduri, bazine şi piscine se vor face verificări în ceea ce priveşte calitatea apei, iar toţi operatorii din domeniu vor trebui să facă dovada că au salvamari.

În legătura cu locurile de joacă şi parcurile Capitalei, Gabriela Firea a arătat că prioritatea este toaletarea arborilor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS