Confidenţialitate

Împărțim 2,63 milioane euro? Intră în jocul din Deșteptarea și la finalul zilei am putea împărți premiul de la Loto 6/49

Joi, la Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 11,89 milioane lei (peste 2,63 milioane euro). Așa că am zis să ne încercăm alături de voi norocul în Deșteptarea. Am completat un bilet cu o singură variantă, cu numere ale căror semnificație am împărtășit-o în direct în Deșteptarea, la Europa FM, în această dimineață.

1 este ziua de naștere a lui Cristian Tudor Popescu, 6 e ziua de naștere a lui Cătălin Tolontan, 13 este ziua de naștere a lui George Zafiu, 15 este ziua de naștere a lui Luca Pastia, 29 este ziua de naștere a Andreei Esca, iar 48 este vârsta lui Vlad Petreanu”.

Provocarea a început! Dați share postării de pe pagina de Facebook Europa FM cu imaginea biletului completat pentru jocul 6/49 de joi seara. Puteți face asta până la ora 19, iar dacă numerele jucate de noi se dovedesc câștigătoare, atunci împărțim premiul! Singura condiție este să dați share într-o postare publică, astfel încât să o putem vedea. Data limită până la care luăm în considerare shareurile publice pe Facebook este 22 decembrie 2016 ora 19:00.

Să fie cu noroc și să împărțim la finalul zilei cel puțin 2,63 milioane de euro!

Baftă!