Imnul României recitat, de 1 Decembrie, de 88 de români, de la 4 la 100 de ani – VIDEO

Valentin Astănculesei, tânărul devenit celebru după ce a interpretat imnul României în gara din Amsterdam, surprinde cu o nouă idee specială de Ziua Naţională a României.

El a invitat 88 de români, de la 4 la 100 de ani, să recite imnul naţional al României, rezultatul fiind un clip emoţionant, perfect în acord cu atmosfera zilei de 1 Decembrie.

“Pentru că îmi iubesc țara, iar experiențele de anul acesta m-au făcut să o apreciez și mai mult, pentru că e bine acasă și cred intr-un viitor luminos, în decursul acestui an am lucrat la acest proiect, în care am filmat 88 de oameni frumoși , între 4 si 100 de ani, recitând imnul.
Este cadoul meu și al lor, de 1 Decembrie, pentru români!”, a scris Valentin Astănculesei pe pagina lui de Facebook.

Imnul României recitat de 88 de români, de la 4 la 100 de ani. (HD)Pentru că îmi iubesc țara, iar experiențele de anul acesta m-au făcut să o apreciez și mai mult, pentru că e bine acasă și cred intr-un viitor luminos, în decursul acestui an am lucrat la acest proiect, în care am filmat 88 de oameni frumoși , intre 4 si 100 de ani, recitând imnul.Este cadoul meu și al lor, de 1 Decembrie, pentru români!La mulți ani, România!

Posted by Valentin Astănculesei on Sunday, November 29, 2015

Valentin Astănculesei a devenit cunoscut în 2014, de Ziua Naţională, când filmarea în care apare interpretând „Deşteaptă-te române” la pian în gara din Amsterdam a devenit virală. La aproape o lună distanţă, acesta a acceptat invitaţia lui Klaus Iohannis de repeta gestul, de data aceasta la Palatul Cotroceni, la preluarea mandatului de către preşedinte.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS