IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE: Quentin Tarantino a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood – GALERIE FOTO

Regizorul Quentin Tarantino, premiat în decursul carierei sale cu Oscar, Globul de Aur, BAFTA și Palme d’Or, a inaugurat luni steaua sa de pe Walk of Fame de la Hollywood, cu câteva zile înainte de lansarea noului său film ”The Hateful Eight”, informează Hollywood Reporter.

Steaua dedicată celebrului regizor este cea de-a 2.569-a de pe Hollywood Boulevard, iar ceremonia de dezvelire a avut loc în faţa TCL Chinese Theatre din Los Angeles.

La eveniment au fost prezenți prietenii și colaboratorii lui Tarantino de-a lungul anilor, Zoe Bell, Demian Bichir, Clifton Collins Jr., Walton Goggins, Pam Grier, Jennifer Jason Leigh, James Parks, Tim Roth, Craig Stark, regiorul Edgar Wright, dar și bunul său amic, actorul Samuel L. Jackson.

Câştigător al trofeului Palme d’Or de la Cannes cu filmul “Pulp Fiction” din 1994 şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor “Pulp fiction” şi “Django Unchained”, Quentin Tarantino a fost pe rând regizor, scenarist, producător şi chiar actor în filmele sale.

Deşi este acuzat de critici că trivializează violenţa, opera sa cinematografică nu a încetat să entuziasmeze publicul, iar peliculele sale ”Reservoir Dogs”, “Pulp Fiction”, “Jackie Brown”, cele două filme din seria “Kill Bill”, ”Death Proof”, “Inglorious Basterds” şi “Django Unchained” au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale.

Foto: Costin Cambir

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS