Ilinca şi Alex Florea merg cu “Yodel It” în Londra, Amsterdam şi Madrid

Reprezentanții României la Eurovision 2017, Ilinca şi Alex Florea vor susține recitaluri în spectacolele dedicate Eurovision din Londra, Amsterdam şi Madrid.

Ilinca şi Alex Florea au fost invitaţi la Londra Eurovision Party, în data de 2 aprilie, unde, la Café de Paris se va celebra a 10-a aniversare a evenimentului şi unde gazdele au ambiţia să organizeze cel mai mare spectacol de promovare a Eurovision Song Contest 2017.

Pe 8 aprilie, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2017 vor urca pe scena Melkweg din Amsterdam, iar o săptămână mai târziu, pe 15 aprilie, vor cânta la Eurovision Pre-Party ce se va ţine în Spania.

Piesa „Yodel it!”, interpretată de Ilinca şi Alex Florea, a primit 10.377 de voturi de la public în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selecţia Naţională Eurovision. Melodia, compusă de Mihai Alexandru, pe versurile textierei Alexandra Niculae, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori. Pe locul al doilea s-a clasat MIHAI cu piesa „I Won’t Surrender”, care a obţinut 5.201 voturi, urmat de Instinct, cu „Petale”, melodie care a înregistrat 3.063 de voturi.