Ilie Năstase: “Cîrstea și Begu vor juca primele meciuri de simplu”

Ilie Năstase a pus la punct strategia pentru întîlnirea din Cupa Federațiilor cu Belgia, care se va disputa în weekend în Sala Polivalentă din București.

În absența Simonei Halep, care este accidentată la genunchi și își va susține colegele din tribune, căpitanul nejucător al României spune că sîmbătă, în primele meciuri de simplu, vor evolua Sorana Cîrstea și Irina Begu.

Confruntarea împotriva belgiencelor se va disputa cu “casa închisă”, se declară convins Năstase. Pe de altă parte, Begu este sigură că va avea multe de învățat din colaborarea cu fostul mare jucător, aflat în premieră la conducerea echipei de Fed Cup.

Sorana Cîrstea a spus la rîndul ei că abia așteaptă să evolueze din nou pentru România. Jucătoarea de 26 de ani a revenit în echipă după startul bun reușit în acest sezon.

De partea cealaltă, căpitanul nejucător Dominique Monami speră ca elevele lui să profite de absența Simona Halep. Tehnicianul belgian a remarcat însă că și Begu sau Monica Niculescu pot fi adversare foarte periculoase.

Din echipa României mai face parte Patricia Maria Ţig. Întîlnirea cu Belgia se va disputa sîmbătă și duminică, în primul tur al Grupei Mondiale II.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS