Confidenţialitate

Ilfov: Un bărbat este cercetat de poliție după ce a rănit cu o săgeată o femeie

Un bărbat de 34 de ani este cercetat de Poliţia Ilfov după ce a rănit cu o săgeată o femeie care se afla la o terasă, in comuna Cernica. Barbatul se afla intr-un parc de distractii, a tras cu arcul, sageata a ratat tinta si a lovit, in schimb, o femeie ce afla in apropiere.

Totul s-a intamplat vineri dupa amiaza.
Un bărbat a sunat la 112 si a anuntat că prietena sa a fost străpunsă de o săgeată, în timp ce se aflau la o terasă în comuna Cernica, din judeţul Ilfov. Femeia rănită a fost operată de urgenţă la Spitalul Pantelimon din Capitală, şi, deşi i-au fost afectate organele interne, starea ei este acum stabilă.

Politistii au stabilit ca un barbat de 34 de ani ce se afla intr-un parc de distractii a tras cu arcul, iar sageata a nimerit femeia care statea la terasa. Oamenii legii precizeaza ca barbatul nu afla intr-un poligon care sa aiba nevoie de autorizarea politiei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Ilfov, Claudia Burada, precizeaza că Poliţia nu face nicio anchetă legată de administratorul parcului de distracţii.

In schimb, barbatul care a tras cu arcul este cercetat in libertate, pe numele lui fiind întocmit dosar penal.