Confidenţialitate

ILFOV: Dosar penal la un cămin de bătrâni, unde 50 de persoane au coronavirus

Un număr de 50 de persoane dintr-un cămin de bătrâni din comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, au fost diagnosticate cu noul coronavirus, iar procurorii au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pentru a stabili cu cine au interacționat aceștia.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Parchetul Judecătoriei Buftea, a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce 50 de persoane de la căminul de bătrâni din Mogoșoaia au fost confirmate cu noul coronavirus.

„În data de 25 mai, lucrătorii poliției orașului Buftea s-au sesizat cu privire la faptul că la adresa din comuna Mogoșoaia, jud. Ilfov, unde funcționează un cămin de bătrâni, al cărui administrator este numita C.K.C., aproximativ 50 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virsul COVID-19”, au transmis procurorii, adăugând că dosarul penal a fost constituit miercuri.

În acest caz se fac verificări pentru identificarea și testarea medicală a tuturor persoanelor cu care bolnavii au interacționat.