Ildiko Balmuș, femeia care pretindea că este clarvăzătoare, a fost reținută pentru înșelăciune

O femeie din București care pretindea că este clarvăzătoare a fost reținută astăzi pentru înșelăciune, după ce anchetatorii au descins la locuința și i-au percheziționat-o.

Ildiko Balmuș a fost dusă la audieri împreuna cu fiica sa – și ea reținută în acest caz.

Femeia în vârstă de 46 de ani este suspectată că a primit sume mari de bani de la persoane cărora le spunea că le poate vindeca prin tratamente miraculoase.

Ildiko Balmuș este cunoscută și pentru aparițiile la diverse emisiuni TV, implicându-se chiar în rezolvarea cazului avocatei Elodia Ghinescu.

 

Polițiștii Capitalei au descins la locuința femeii și au pus în aplicare 5 mandate de aducere. Alături de Ildiko Balmuș și de fiica ei au mai fost duși la audieri soţul femeii, fiul său şi un alt tânăr.

Anchetatorii susțin că femeia pretindea că este clarvăzătoare și a reușit să înșele mai multe persoane. Pretindea de la acestea între 500 și 120 de mii de lei promițându-le că le poate vindeca miraculos.

Ildiko Balmuș a apărut la mai multe emisiuni TV unde spunea că poate citi în întuneric și poate vindeca prin energie. Ca să-și demonstreze aceste…abilități își înfășura capul în mai multe prosoape și ghicea cuvintele scrise pe foaie de invitații din platou.

Ildiko Balmuș susținea că americanii au supus-o la diverse teste în anii 90 și, convinși de puterile sale, i-ar fi propus să se alăture serviciilor secrete.

Femeia spune că a refuzat pentru că, cităm, odată ce cunoști diverse secrete nu mai poți ieși din sistem.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS